LG G Flex 2 kapanma sorunu

seprius

Hectopat
Daha fazla  
Dünden beri cihaz ara ara kapanıyor kendi kendine. 6 aydır kullanıyorum ancak böyle bir sorun ilk defa oluyor. Bugünde yine kapandı ancak 10 dakikadır açılmıyor telefon. Biraz araştırdım ve anakart ile ilgili bir sorun olduğunu öğrendim. Ne yapmam gerek ? Cihaz takıldı bildiğiniz açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atın telefona. Benim LG L80 telefonumada saçma sapan dandirik bir şey söyler kapatırdı format attıktan sonra daha da kapanmadı sonrasında da kırdım zaten.

Ben telefonun bataryasından şüpheleniyorum. Eski S3'üm batarya yüzünden sürekli açılıp kapanıyordu. Değiştirdiğimde bu sorun ortadan kalktı. Hem siz de söylemişsiniz sadece şarjda iken çalışıyor diye. Bataryayı değiştirin sorun düzelecektir.

Dünden beri cihaz ara ara kapanıyor kendi kendine. 6 aydır kullanıyorum ancak böyle bir sorun ilk defa oluyor. Bugünde yine kapandı ancak 10 dakikadır açılmıyor telefon. Biraz araştırdım ve anakart ile ilgili bir sorun olduğunu öğrendim. Ne yapmam gerek ? Cihaz takıldı bildiğiniz açılmıyor.

Arkadaşa cevap mahiyetinde degil lakin ayni sorunu yasayan arkadas olursa bilgi paylasabilmek adina sayfa adinin google'da üst siralarda yer almasindan dolayi belirtmek istedim.
Cihazimin garanti kapsaminda bataryasi değişti. 1 gündür sorunsuz kullaniyorum. Sorun durup dururken önce kendi kendine loop'a girme sonra sadece sarjda kullanabilme ve son olarak sarjda iken dahi resetleme sorunuyla bas gösterdi.
Telefonu kullananlarin telefondan memnun olduklarini dusunerek batarya degistirmeyi denemelerini tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı