YunusEmre19 Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu anda link ini atacağım tabletin fiyatı düşmüş durumda. Fiyatı da çok cazip sizce almalı mıyım yoksa bu fiyat civarında alternatif bir model var mı ? Teşekkür ederim. www.vatanbilgisayar.com: LG G PAD QUAD CORE 1.2GHZ-1GB RAM-8 GB DİSK-7''-CAM-AND.4.4.2 KİTKAT - Vatan Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar. Şu anda link ini atacağım tabletin fiyatı düşmüş durumda. Fiyatı da çok cazip sizce almalı mıyım yoksa bu fiyat civarında alternatif bir model var mı ? Teşekkür ederim. www.vatanbilgisayar.com: LG G PAD QUAD CORE 1.2GHZ-1GB RAM-8 GB DİSK-7''-CAM-AND.4.4.2 KİTKAT - Vatan Bilgisayar
A Au5 Ziyaretçi 22 Ocak 2015 #2 1 gb ram mevcut bence almamalısın, tavsiyem 2gb ramli tabletlere yönelmen. Kendimden biliyorum. Android değilde iOS veya Windows Phone olsaydı alın derdim.
1 gb ram mevcut bence almamalısın, tavsiyem 2gb ramli tabletlere yönelmen. Kendimden biliyorum. Android değilde iOS veya Windows Phone olsaydı alın derdim.