LG G2 32 GB alınır mı?

Heronn

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar LG G2 alacağım. 32 GB modeli beni üzer mi? En son çıkan oyunları oynayacağım. Sık sık fotoğraf çekerim. Fotoğraf kalitesi nasıl? En az 2 yıl kullanacağım ve batarya günü kurtarıyor mu ?

Bende G2 var. 32 gb altın sarısı. Size söyleyeyim, kırmızı ve altın sarısı hariç her modelde ısı sorunu var. Çünkü beyaz ve siyahın kasaları plastik, sarı ve kırmızının alüminyum ve plastik karması. Şarjı mükemmel gidiyor cihazın. Herhangi bir performans sorunu da yaşamadım şu ana kadar. Sonuçta Snapdragon 800 var yani. Ben satmayı düşünüyorum almak isterseniz. Nexus 5 e yöneleceğim.

Fotoğraf performansı hakkında bir bilgim yok ama son çıkan oyunları nexus 5 de rahatlıkla oynarsın 2 sene seni rahat idare eder, eğer fotoğraf kaliteside seni tatmin edicekse nexus al.

Fotoğraf performansı : LG G2 Fotoğraf Galerisi | Technopat Sosyal
Video performansı : LG G2 video galerisi | Technopat Sosyal

Batarya ve kamera performansı gayet iyi ancak sorunlu bir yazılım kurulu ise sıkıntı yaşatabilir.
Telefon gerçekten iyi, üzerinde barındırdığı yazılımı da kontrol edin derim.
Halen 20B rom ile gelen G2'ler bile olabiliyor. En azından Türkiye için 20C yazılımı yüklü gelmeli.
Elden alırsanız kontrol etmekte fayda görüyorum.

Fotoğraf performansı : LG G2 Fotoğraf Galerisi | Technopat Sosyal
Video performansı : LG G2 video galerisi | Technopat Sosyal

Batarya ve kamera performansı gayet iyi ancak sorunlu bir yazılım kurulu ise sıkıntı yaşatabilir.
Telefon gerçekten iyi, üzerinde barındırdığı yazılımı da kontrol edin derim.
Halen 20B rom ile gelen G2'ler bile olabiliyor. En azından Türkiye için 20C yazılımı yüklü gelmeli.
Elden alırsanız kontrol etmekte fayda görüyorum.
bunu nasıl kontrol edeceğim ve altın ve kırmızı renk ısınma konusunda gerçekten iyimi?

bunu nasıl kontrol edeceğim ve altın ve kırmızı renk ısınma konusunda gerçekten iyimi?
Yukarıdaki arkadaşa bakmayın. Kendisini başka bir forumdan tanırım. Bol keseden sallamayı çok sever. İlk serilerden G2 kullanıyorum. Isınma sorunum yok. İçiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
"Ayarlar<Genel<Telefon Hakkında<Yazılım Bilgisiz<Programlama Versiyonu" yolunu takip ederseniz D802******** tarzı şeyler yazar.
Mesela bende D80220B-SEA-XX yazıyor.
Türkiye için çıkan 20C'de birçok sıkıntısı giderildi mesela.

Bu yeni renk G2'lerin kapaklarındaki plastik biraz daha farklı bir dokuda üretiliyor. Ve siyah G2 gibi parmak izi yaratmıyor.
Isı testlerine bakarsan o da 41 dereceye yine çıkar. Belki dokusu yüzünden sana hissettirmez, bilemiyorum o kadarını.

Yani kırmızı G2'ler ısınmasın diye üretilmiş bir kapak falan değil, alüminyum falan yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı