LG G2 Alındı

teknoöneriler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar g2 32 gb aldım sizlere bazı sorularım olucak telefonu aldığımda 4.4.2 güncellenmiş olarak geldi sizce bir sorun oluşturur mu ? Ayrıca telefonun hafıza 32 gb ama 24.8 boş alan var sizce bu normal mi ? Son olarak yazılım güncellemesi vardı güncellemenin adı iyileştirmeler:uygulamalar 128 mb boyutunda onu güncelledim sizce kötü mü yaptım iyi mi ?

Ben de aldığımda 4.4.2 olarak geldi ve güncel olması iyidir. Kullanılabilir olan gayet normal her telefonda olduğu gibi kullanıcıya toplam hafızanın tümü boş olarak gelmiyor.

Telefonun güncel olması tabii ki iyidir? 32gb alandan 24.8 kalması gayet normaldir arkadaşın da dediği gibi.

Bu arada hayırlı olsun.

Bildiğim kadarı ile Android işletim sistemi kaplıyor belli bir alan.

Bu arada hayırlı olsun. Rengi nedir?

Hocam saolun rengi siyah bu arada bataryada bana hızlı bitiyor gibi geliyor şuan aldığımdan beri 2 defa şarj ettim ilkinde %20 deyken ikincisinde %25 sizce doğrumu yaptım birde akıllı kılıf var fakat kılıfın kapagının kenarları kalktı telefonun her yerini tam koruma altına alıcak kılıf modelleri nelerdir spigen var fakat o ön tarafı korumuyor

İlk aldığınız da umarım telefonu şarjı bitene kadar kullandıktan sonra 12 saat boyunca şarj etmişsinizdir. Telefonun şarjı tam bitmeden şarja takmak batarya ömrünü kısaltabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…