LG G2 Almakla Hata mı Yaptım?

teknoöneriler

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hemen hemen 4-5 aydır LG G2 kullanıyorum. Zamanında Z1 ve G2 arasında kalıp G2'yi seçmiştim. Sizce hata mı yaptım? Bazı kişiler cihazı kötülüyor. Bu da benim morelimi bozuyor. Bu arada cihazın hafızasının artmaması bende piskolojik bir baskı oluşturdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 aydır kullanıyorum ne olumsuz bir yorumum var ne de olumsuz bir yorum duydum. Ama hafiza kartı konusunda bencede artırılabilmeliydi.

Başkalarının cihazını kötülemesini kafaya takma. Emin ol çok kaliteli bir cihaz kullanıyorsun, ve bende bir LG G2 kullanıcısı olarak laf edenlere açıyorum Real Racing 3'ü performansını gösterip 2. gün ona da yükletip performansını karşılaştırınca sessizce uzaklaşıyorlar.

Kılavuz mühendislerine itibar etmeyin bence. Seçiminiz gayet güzel. Güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.

Saolun azda olsa moral verdiniz .Peki Android 5.0 güncellemesi alıcak mı ?

Saolun azda olsa moral verdiniz .Peki Android 5.0 güncellemesi alıcak mı ?
Kesinlikle doğru seçim yaptın hiç üzülmene gerek yok bence sevin zaten 2013 ün en iyi telefonu LG G2 çıktığında az konuşulmadı tabi bunu cahiller bilmez daha cihazın ismini bilmiyorlar , android 5.0.1 i alacak G3 arayüzüyle hemde.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki beni 2 yıl götürür mü ? Telefonu çok titiz kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…