LG G2 Almakla Yanlış mı Yaparım?

@SypeR Sadece frekans farkı çok etkilemeyecektir. Ondan başka da bir farkı yok zaten değil mi?

Zenfone 2 alman şu an için en iyi tercih olacaktır.

@SypeR İşlemci frekansı dışında başka bir fark da mı var? Biraz açarsan daha iyi olacak söylemek istediklerini.

Hayır, hayır yok. Model kodlarında 64 ve 32GB ürün Atom Z3580 2.33GHz modeli kullanıyor, 16GB ürün ise Atom Z3560 1.83GHz modeli kullanıyor. Yalnız aradaki 500MHz fark ileri de ürünün yaşamına direk etki edecektir.

Halen daha o fiyatta bulunabilecek en iyi telefonlardan birisi. Sorunu ve hatası yok cihazın. Ancak Zenfone 2 nasıldır bilemiyorum, uzun kullanım süreçlerine bakmak lazım.

Ben aradaki farkın çok fark edeceğini düşünmüyorum açıkçası. 1 yıl bile değiştirmez kullanım süresini. Zaten 1099 TL'ye zor çıkmış birinin kendini daha da zorlayıp 500 Mhz için uğraşmasına lüzum yok normal bir kullanıcı için. Aradaki farka ben olsam sigorta yaptırırım zaten.

Orası ayrı konu. Dediğim şey sürekli oyun oynayacaksa geçerli. Yoksa normal kullanımda SnapDragon 800 ile 801 arasında Z3560 (16GB) olan model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…