B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar, umarım videoyu beğenirsiniz. Önerilerinizi ve görüşlerinizide yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herkese merhabalar arkadaşlar, umarım videoyu beğenirsiniz. Önerilerinizi ve görüşlerinizide yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 9 Mart 2015 #2 Bunu yeni kameranla mı çektin?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #3 brk35 dedi: Bunu yeni kameranla mı çektin? Genişletmek için tıkla... Ben 1080P çekmiştim, ama renderda 720Pye düşüyor ya. Bir türlü çözemedim.
brk35 dedi: Bunu yeni kameranla mı çektin? Genişletmek için tıkla... Ben 1080P çekmiştim, ama renderda 720Pye düşüyor ya. Bir türlü çözemedim.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 9 Mart 2015 #4 Çok nadir kişiler 1080p izleyecektir zaten. 720p yeter. Sen şu odaklanma sorununu hallettin mi çok iyi olacak.
Çok nadir kişiler 1080p izleyecektir zaten. 720p yeter. Sen şu odaklanma sorununu hallettin mi çok iyi olacak.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #5 brk35 dedi: Çok nadir kişiler 1080p izleyecektir zaten. 720p yeter. Sen şu odaklanma sorununu hallettin mi çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaki laptopdan oluyor galiba ya. İkisinede netlemeye çalışırken karışıyor işler. Şimdi Optimus kurulum videosu yüklendi, kanalımdan bakabilirsin. Buradada akşama paylaşırım, onda odaklamada bir sorun yaşamadım.
brk35 dedi: Çok nadir kişiler 1080p izleyecektir zaten. 720p yeter. Sen şu odaklanma sorununu hallettin mi çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaki laptopdan oluyor galiba ya. İkisinede netlemeye çalışırken karışıyor işler. Şimdi Optimus kurulum videosu yüklendi, kanalımdan bakabilirsin. Buradada akşama paylaşırım, onda odaklamada bir sorun yaşamadım.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 9 Mart 2015 #6 @Berkant Ayhan Karabudak Ben de dizüstüden gelen ışık yüzünden olduğunu düşünüyorum.