LG G2 Android 5.0 Gelmedi

İbrahim Cann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim G2'ye PC Suite üzerinden 5.0 gelmedi. Herkes yükleyebiliyor bende neden yok ? Teli internetten aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mayısta gelecek diye biliyorum. Şuan internete çıkan sadece rom. LG güncelemeyi mayısta yayınlayacak.

Ben manuel olarak orjinal ROM'unu indirip kurdum. Telefonum İtalyan malı.

Bilip bilmeden yorum yazmayalım lütfen. Güncelleme yayınlandı ancak OTA üzerinden gelmedi, sadece telefonu bilgisayara bağlayarak güncelleme yapabilirsin.

Herkes kafasına göre bir şey sallamış.

Kardeşim, sen telefonu internetten aldıysan, muhtemelen cihazın paralel ithalat ve henüz telefonunun bağlı olduğu ülkeye güncelleme verilmemiş. PC Suite ile güncelleme yapan arkadaşların muhtemelen Türkiye cihazı kullanıyorlar. Henüz Almanya'ya bile güncelleme gelmedi. Almanya'dan önce güncelleme aldık. Almanya'da yalnız Vodafone şirketi güncelleme yayınladı. Fransa'da Orange şirketi yayınladı. İlk yayınlayan Avrupa ülkesi İtalya.

Cihazın paralel ithalat olduğunu belirtmemiş bu yüzden kafama göre sallamadığımı düşünüyorum.

Cihazın internetten alındığını + PC Suite'te güncellemenin görünmediğini belirtmiş.

İnternetten alının ürün distribütör olmuyor mu?Sorunu cevabına geldiğimizde muhtemelen paralel ithalat olduğu için gelmedi biraz beklemelisin.

İnternetten alının ürün distribütör olmuyor mu?

Bak şimdi bu konunun ilk mesajı:
Arkadaşlar benim G2'ye PC Suite üzerinden 5.0 gelmedi.

Bu da verdiğin yanıt:
sadece telefonu bilgisayara bağlayarak güncelleme yapabilirsin

Bilmem anlatabildim mi? Konuyu okumuyorsun demekki.. İnternetten aldığı paralel olmayabilir. Zaten ben de sadece internetten aldığı için paralel demedim.

O yüzden bu cevabı verdim:
Cihazın internetten alındığını + PC Suite'te güncellemenin görünmediğini belirtmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…