LG G2 Çift Tıklama Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
LG G2 telefonum var. Bilgisayar başında otururken cebimden düştü ve ekranın rengi falan kaydı. Dokunmatiği falan çalışıyordu. Sadece sol tarafı düz çubuk gibi siyahlaştı diğer kısımlar renkleri bi acayip oldu, ekran soldu.

Neyse telefoncuya verdim telefonu yapılmış bir şekilde aldım. Ekranın rengi falan düzelmiş. Telefoncuya vermeden önce format atmıştım. Neyse aldım telefonu. Öncelikle karşılaştığım sorunlar;

1- Ekranı çift tıklayarak kapatıyorum fakat geri aynı şekilde açılmıyor. Ayarlarda ki bu özellik açık. 3845#*802# kodu ile onu da ayarladım fayda etmedi.
2- Klavye kısmının T ve Y harflerinin orada oynamalar oluyor. Dokunmatik de sorun yok ama ekran da ufak oynamalar oluyor anlam veremedim.
Bir de ekran değiştiği için arka kısımda ufak açıklık var ve içerisinde bir şey unutmuşlar sanırım :D
Arka tarafta ki ses açma kapama tuşlarının kapama kısmının altında biraz açıklık var. Tam oturmuyor arka kısım.

Telefoncuya götürmeli miyim tekrar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaman zor açıkçası. Yan sanayi ekran olduğu kesin, orijinal takmazlar.
Yarın gidip yüz yüze konuşmak en iyisi. Ablamın aracılığı ile yapmışlardı. Bende şans olsa zaten..

Edit : Cezalıydım yazamadım. Yan sanayi malı olduğunu öğrendim :) Neyse idare ediyoruz. Bir kere tamire gittiği zaman hiçbir teknoloji aleti eskisi gibi olmaz zaten. Para biriktirip yenisini almanın vakti gelmiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı