LG G2 CM12 Rom'unu Nasıl Kurarım

Mr. J

Hectopat
Yer
Evren/Dünya
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ağabeyim kendi telefonu olan LG G2'ye CM12 kurmak istedi pek anlamadığı için bana verdi. ''Sen halledersin.'' dedi. Bende kendi Discovery'me attığım gibi rahat olamadım. Siz bana CM12 linki ve nasıl kurulacağını detaylıca anlatabilirmisiniz. Cihaz henüz rootlu değil.

lg g2' ye 5.0 güncellemesi yakında gelicek beklemeni öneriyorum.

TWRP falan yüklü mü?

Ayrıca CM 12 yerine RR 5.3.1 öneririm CM 12 tabanlı ve daha iyi çalışıyor şu an kullanıyorum.

Şuanlık vazgeçti abim yarin kesin olarak konuşmak istedi benle. Bende ozaman size sorarim.
Edit: Mobilim -İmla-

Tabi. Bu arada bence G3 ROMlarından birini düşünün lollipop romlarda ufak hatalar ve güncelleniyor. G3 ROMları stabil tüm özellikleri sorunsuz şarj süresi de uzundur. Ayrıca G3 görünümü bence şu anki lollipoplardan daha güzel.

Ben geçen crDroid kurdum, telefon çok ısınmaya başladı. Şuan G3 ROM'undayım. CM12 Kurdun mu sen hiç?

Biraz geç oldu girememiştim. Ben RR kullanıyodum CM tabanlı ama CM'den daha kullanışlıydı ısınma çok azdı şu an cloudy g3 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…