Emre07 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #21 Bloother dedi: Servislik olacak kadar kötü değil. Daha tasarruflu kullanın. Kullanmadığınız şeyleri kapatın. Genişletmek için tıkla... telefonda zaten 1.5 gb falan dolu arka planda uygulama falan çalışmıyo ayrıca gece boyunca facebookda mesajlaştım sıfır parlaklıkta 5-6 saat zor dayandı neden böyle anlamıyorum
Bloother dedi: Servislik olacak kadar kötü değil. Daha tasarruflu kullanın. Kullanmadığınız şeyleri kapatın. Genişletmek için tıkla... telefonda zaten 1.5 gb falan dolu arka planda uygulama falan çalışmıyo ayrıca gece boyunca facebookda mesajlaştım sıfır parlaklıkta 5-6 saat zor dayandı neden böyle anlamıyorum
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 31 Ağustos 2014 #22 Benzer süreler benim sarj 62 de bu süreyi 2 yle çarparsak benzer bi ekran açık süresi çıkıyor.
Emre07 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #23 brk35 dedi: Eki Görüntüle 19564 Benzer süreler benim sarj 62 de bu süreyi 2 yle çarparsak benzer bi ekran açık süresi çıkıyor. Eki Görüntüle 19565 Genişletmek için tıkla... diğer kullanıcılarda uçuk rakamlar çıkıyor anlamıyorum ya
brk35 dedi: Eki Görüntüle 19564 Benzer süreler benim sarj 62 de bu süreyi 2 yle çarparsak benzer bi ekran açık süresi çıkıyor. Eki Görüntüle 19565 Genişletmek için tıkla... diğer kullanıcılarda uçuk rakamlar çıkıyor anlamıyorum ya
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 31 Ağustos 2014 #24 Ben o kadar oyun oynamıyorum, video izlemiyorum. sadece internet kullanıyorum. telegram, whatsapp, tapatalk, chrome vs. youtube'a nadir bakıyorum.
Ben o kadar oyun oynamıyorum, video izlemiyorum. sadece internet kullanıyorum. telegram, whatsapp, tapatalk, chrome vs. youtube'a nadir bakıyorum.
Emre07 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #25 Bloother dedi: Ben o kadar oyun oynamıyorum, video izlemiyorum. sadece internet kullanıyorum. telegram, whatsapp, tapatalk, chrome vs. youtube'a nadir bakıyorum. Genişletmek için tıkla... bende pek oyun oynamam ama dün gece boyunca facebokktaydım 6 saatte şarjı bitti parlaklık falan sıfırdı facede sadece mesajlaştım
Bloother dedi: Ben o kadar oyun oynamıyorum, video izlemiyorum. sadece internet kullanıyorum. telegram, whatsapp, tapatalk, chrome vs. youtube'a nadir bakıyorum. Genişletmek için tıkla... bende pek oyun oynamam ama dün gece boyunca facebokktaydım 6 saatte şarjı bitti parlaklık falan sıfırdı facede sadece mesajlaştım
P pusat57 Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #26 @Silinen üye Cihazın şarjı çabuk bitiyor. İlk aldığınız zamanlar bu sorun var mıydı?
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #27 Benim 7 aylık G2 bile bundan fazla dayanıyordu Bir sorun var bence de,
Emre07 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #28 Silinen üye dedi: @Silinen üye Cihazın şarjı çabuk bitiyor. İlk aldığınız zamanlar bu sorun var mıydı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama son günlerde az gidiyo
Silinen üye dedi: @Silinen üye Cihazın şarjı çabuk bitiyor. İlk aldığınız zamanlar bu sorun var mıydı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama son günlerde az gidiyo
Emre07 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #29 napmam lazım lütfen bi çözüm öönerin
P pusat57 Ziyaretçi 1 Eylül 2014 #30 Servise gönderin. @Silinen üye Demesi kolay biliyorum ama başka çare yok sanırım.