LG G2 Ekran Batarya Kullanımı

Bataryayı diyorsanıoz ömrü bitmiş bence. Kullanırken nasıl kullandınız ki? Şarj bitmeden taktınız mı?

Telefonu kapatıp şarja takın bu gece. Sabaha kadar şarj olsun. Biraz da olsa farkeder.

Bataryayı diyorsanıoz ömrü bitmiş bence. Kullanırken nasıl kullandınız ki? Şarj bitmeden taktınız mı?
%20 %5 arasında takıyorum 100de100 olunca şimşek işareti kalkınca çıkarıyorum 2 kere öyle takmıştım acil işim vardı

Ben 7 ay kullanılmış G2'yi aldım bugün 3. gün yarım saat çnce şarja taktım %15 kalmıştı. Serive göndermek en mantıklısı.

Ben 7 ay kullanılmış G2'yi aldım bugün 3. gün yarım saat çnce şarja taktım %15 kalmıştı. Serive göndermek en mantıklısı.
serviste kaç gün beklerim bide bataryayımı değiştircekler (türkiye garantili)

Muhtemelen öyle olur ve eskiden olsa 30 gündü. Şu an 3 hafta diye biliyorum.

Servise göndermeyin. Bataryanızı değiştirmezler. Çünkü değiştirilecek düzeyde değil. Boşuna telefonsuz kalırsınız. Siz dediğimi bu gece yapın. Ve gün içinde kullanımınızı en ince detayıyla not edip bizimle paylaşın. Pil istatistiklerinizin ekran görüntüsünü paylaşın. Ekran süresini, hangi uygulamanın ne oranda şarj yediğini paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…