LG G2 kalitesi nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garanti durumunu iyi öğren. LG Türkiye garantili olmasına dikkat et. Bir de kasa durumunu sor darbe va. Eğer bunlarda bir sıkıntı yoksa gönül rahatlığıyla al daha iyisi yok o paraya.

Bir de müzik senin için önemliyse pek tatmin edeceğini sanmıyorum. Sound patch'lerle biraz iyileşiyor ama bir yere kadar o da.

Lumia modellerine de baktıysan başka telefon aklıma gelmiyor bu bütçeye.
Lumia'lar çok güzel ama sıkıldım.

Nasıl anlarım? Birde öyle dedi ben satıcıya güvendim açıkçası. Yanında kokruyucu bir kab varmış çok iyi diyor. Birde telefonu sıkınca cart curt ses geliyor ama normal kullanımda gelmiyor diyor. @Alper Arda Yazar

Spigen Slim Armor' dur büyük ihtimalle. Ben de bir ara kullanmıştım. Süper korur ama bayağı bir kalın slim değil adı gibi

Dogrudur sıkınca çitirdiyor ama normal kullanımda bir sıkıntı olmuyor.

Ayrıca serisini öğren. 309 ve öncesiyle daha iyi olur root rom işlerinde. Değilse de pek sorun olmuyor.

Tamam arkadaşlar ben yarın büyük ihtimalle ölmez isem alıcam. Teşekkürler. Bu arada konuyu kapatmayın Bilgisayarkurdu'nun da yorumlarını da almak istiyorum.

Telefon 310 serisiymiş.
@Alper Arda Yazar

Yeni üretimde kasa gıcırdaması yok artık. Seninki biraz daha eski üretim ama bu bi sorun değil. Telefon iyi ama çok sorun yaşayan var. Dün teknik servisine gittim sorun yaşayanların hepsinde G2 vardı. Ve bende bunlardan biriyim. Ama performans yönünden iyi telefon. Malzeme kalitesini ben beğendim. Ama şu telefonu iade edebilirsem Lg markasının yanından geçmem artık. Ama Şu yer yüzündeki bütün Lg'lerde olan bi sorun. Diğer telefonlara göre dokunmatiği daha sert basmada algılıyor. Başka telefonlarda gördüğüm dokunmatik hassasiyeti bu telefonda yok.

Dostum 200-300 lira daha ver sıfırını al. Diğer arkadaşların bahsettiği dokunmatik sorunu falan yok bende, telefonu misler gibi kullanıyorum aylardır, malzeme kalitesinden de gayet memnunum, git gör bir mağazadan

Son düzenleme:
Dediğim olay dokunmatik sorunu değil. Diğer telefonlara göre dokunmatiği daha geç algılıyor. Ve bu bütün Lg G2'lerde var. Senin kullanma amacın farklıdır anlamazsın. Ama bu böyledir.

Bahsettiğin dokunmatik gecikmesi değil. Arayüz yavaşlığından dolayı öyle geliyor. Sakın arayüz yavaş değil falan demeyin yavaş. CM ile resmen farklı bir telefon oluyor, her ne kadar iğrenç görünse de. Bir süre sonra alışılıyor gerçi biraz önce dikkatli baktım ancak öyle aklıma geldi hafif bir gecikme olduğu.

Bu arada 310 serisi demişsin yeni gördüm kusura bakma. Sorun olmaz 310'da sıkıntı çıkmıyor teknik konuda pek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…