Arkadaşlar telefonu aldım arkadaştan. Gerçekten tertemiz kullanmış leke bile yok kabı hariç. Başka bir konu açıp resimlerini paylaşacağım. Ama aklıma takılan bir sorun var. Telefon 2 GB belleğin 1.32'si ni filan kullanıyor. Uygulama filanda yok sıfırlanmış durumda zaten.. @Alper Arda Yazar@BilgisayarKurdu
Arkadaşım önerin için teşekkür ederim ama telefonu aldım yazdım. LG G2 aldım yani. Ayrıca malzeme kalitesini neden önemsemiyim? Telefon kalitesi kötü değil Slim kabını da verdi arkadaş gayet iyi.
@Alper Arda Yazar Sağol hocam teşekkür ederim. Sorun olursa konu açarım sizi eklerim. Zaten cihazın eski sahibide burda üye. Ama arkadaş gerçekten temiz kulllanmış. Beyaz bir telefon alıcağıma hayatta inanmazdım ama hoşuma gitti.
@Alper Arda Yazar Sağol hocam teşekkür ederim. Sorun olursa konu açarım sizi eklerim. Zaten cihazın eski sahibide burda üye. Ama arkadaş gerçekten temiz kulllanmış. Beyaz bir telefon alıcağıma hayatta inanmazdım ama hoşuma gitti.
Sağol dostum. Yeni konu açıcam bunun için. 4 inç bunun yanında oyuncak gibi. Nasıl kulanmışım ben bu 4 inç'i 1 sene ya? @MF Konuyu kilitler misin? Telefon için yeni konu açıp resimleri paylaşıcam.
Sağol dostum. Yeni konu açıcam bunun için. 4 inç bunun yanında oyuncak gibi. Nasıl kulanmışım ben bu 4 inç'i 1 sene ya? @MF Konuyu kilitler misin? Telefon için yeni konu açıp resimleri paylaşıcam.