LG G2 kalitesi nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar telefonu aldım arkadaştan. Gerçekten tertemiz kullanmış leke bile yok kabı hariç. Başka bir konu açıp resimlerini paylaşacağım. Ama aklıma takılan bir sorun var. Telefon 2 GB belleğin 1.32'si ni filan kullanıyor. Uygulama filanda yok sıfırlanmış durumda zaten.. @Alper Arda Yazar @BilgisayarKurdu
 
Malzeme kalitesini önemsiyorsan nexus 5 i düşünebilirsin.
Arkadaşım önerin için teşekkür ederim ama telefonu aldım yazdım. LG G2 aldım yani. Ayrıca malzeme kalitesini neden önemsemiyim? Telefon kalitesi kötü değil Slim kabını da verdi arkadaş gayet iyi.
 
Hayırlı olsun sevindim beğenmene

Widget bölümünden görev yöneticisini ekrana at. Sonra reboot yapıp Widget'tan RAM'i temizle dedikten sonra kaç görünüyor bellek?
 
Normal. Benimki şu an G3 romuyla o seviyede.

Tekrar hayırlı olsun. Bir sorun olursa sorabilirsin her zaman
 
@Alper Arda Yazar Sağol hocam teşekkür ederim. Sorun olursa konu açarım sizi eklerim. Zaten cihazın eski sahibide burda üye. Ama arkadaş gerçekten temiz kulllanmış. Beyaz bir telefon alıcağıma hayatta inanmazdım ama hoşuma gitti.
 
4 inçten kurtulmak nasıl bir duygu? Hayırlı osun.
Sağol dostum. Yeni konu açıcam bunun için. 4 inç bunun yanında oyuncak gibi. Nasıl kulanmışım ben bu 4 inç'i 1 sene ya? @MF Konuyu kilitler misin? Telefon için yeni konu açıp resimleri paylaşıcam.
 
Sağol dostum. Yeni konu açıcam bunun için. 4 inç bunun yanında oyuncak gibi. Nasıl kulanmışım ben bu 4 inç'i 1 sene ya? @MF Konuyu kilitler misin? Telefon için yeni konu açıp resimleri paylaşıcam.
Bende Sony Xperia Z2 alacaktım fakat yaş oldu iş.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…