LG G2 Model Telefon Çöktü!

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar annemin LG G2 telefonu var ve az önce çöktü. DemiGOD Kernel Crash verdi önce, sonra kendi kendine kapandı. Hiçbir şekilde hiçbir boot, dload menu, hard reset ekranı açılmıyor. Voldown ile power tuşuna aynı anda basılı tutunca hiçbir şey olmuyor. Volume Up ile deneyince telefon açılıp, LG logosu görünüp kapanıyor. USB ile bilgisayara takmayı denedim, sonuç bu.
376607

Orada benim bilgisayarıma ait tek disk C diski. Hiç birine girilmiyor. D dışında onun içinde de image diye bir dosya var. Onun dışında telefon tamamıyla kilit ve çökmüş durumda. LG Mobile Support Tool filan hiç bir işe yaramadı. LG PC Suite de yaramadı. Bu telefonda içinde bir şeyler yapılabilecek hiç bir menü açılmıyor. Bunu onarmak mümkün mü? İçindeki dosayaların silinmesi umurumda değil. Annem içine yüklediğimiz oyunlardan dolayı olduğunu söylüyor (Oyun da kelime bulmaca oyunu Lucky Patcher gibi şeyler değil). Bunu nasıl tamir edeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söyle izah edeyim, LG G2 telefonu açtığım anda sistem arayüzü yanıt vermiyor ve kapanıyor, böyle olunca ekrandaki görüntü filan tamamen gidiyor. Telefon çok nadir bi açılıyor filan sonra pin sorma kısmında yine ekran gidiyor. Bundan 2 gün önce Kernel Crash aldım. Babam benim telefonu tamir edebileceğime inanmadığı için tamirciye vermiş, tamirci de hem içindekileri silmiş hem de G2'nin modeline uygun olmayan eski bir Android yüklemiş. Telefonu açtığımda ilk gördüğüm şey Android Yükseltiliyor oldu ondan sonra zaten bir daha telefonu açamadım. Arkadaşım senin telefonun brick olmuş ama biraz "extreme" brick olmuş dedi. Telefonun kapalı olup olmadığını da anlayamıyorum çünkü ekranda hiç ışık yok.(Karanlık odada kontrol ettim)

resmi gördum evet telefona rom atarken kablonun cikmasi sonucu olmusdu benimde telefonun harddiski parca parca olmusdu
youtubede dedigim kodu yazarak ara bi program ile halledebiliyordun isminin icinde sdk fln yaziyordu

resmi gördum evet telefona rom atarken kablonun cikmasi sonucu olmusdu benimde telefonun harddiski parca parca olmusdu
youtubede dedigim kodu yazarak ara bi program ile halledebiliyordun isminin icinde sdk fln yaziyordu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı