Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #11 harun37 dedi: G2 iyi, güzel ve hızlıdır tavsiye ederim ama ben bi GFlex'e bak derim.Seçim bana kalsaydı bu hafta inceledim GFlex'i ve gider GFlex alırdım. Genişletmek için tıkla... Bence G Flex yerine G3 almak daha mantıklı olurdu. Bende G2 kullanıyorum hiçbir şekilde kasma donma sorunum yok 16 gb modeline sahibim.
harun37 dedi: G2 iyi, güzel ve hızlıdır tavsiye ederim ama ben bi GFlex'e bak derim.Seçim bana kalsaydı bu hafta inceledim GFlex'i ve gider GFlex alırdım. Genişletmek için tıkla... Bence G Flex yerine G3 almak daha mantıklı olurdu. Bende G2 kullanıyorum hiçbir şekilde kasma donma sorunum yok 16 gb modeline sahibim.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2014 #12 @Silinen üye arkadas hakli g flex almaktansa g3 daha mantiklidir. Ama butce yetmez derseniz G2 idealdir bende kullaniyorum..
@Silinen üye arkadas hakli g flex almaktansa g3 daha mantiklidir. Ama butce yetmez derseniz G2 idealdir bende kullaniyorum..
H harun37 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #13 Silinen üye dedi: Bence G Flex yerine G3 almak daha mantıklı olurdu. Bende G2 kullanıyorum hiçbir şekilde kasma donma sorunum yok 16 gb modeline sahibim. Genişletmek için tıkla... G3'le GFlex arasında 500 tl fark var.Bende G3 var tabi ki G3 daha mantıklı olur ama ben G2'nin yanında GFlex'e bakmasını önerdim. Son düzenleme: 30 Eylül 2014
Silinen üye dedi: Bence G Flex yerine G3 almak daha mantıklı olurdu. Bende G2 kullanıyorum hiçbir şekilde kasma donma sorunum yok 16 gb modeline sahibim. Genişletmek için tıkla... G3'le GFlex arasında 500 tl fark var.Bende G3 var tabi ki G3 daha mantıklı olur ama ben G2'nin yanında GFlex'e bakmasını önerdim.