LG G2 Orijinal Şarj Aletini Nereden Alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berktuğ Arıkan

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Merhaba, dün yolculuk sırasında şarj aletim kırıldı. Bildiğim kadarıyla bu daha hızlı şarj ediyor. Bu aleti nereden bulabilirim?

Yok mu bilen?

LG G2'yi kendi şarj aleti dışında adaptörle şarj etmeyin. Kendi orjinal şarj aleti ise LG teknik servisinde bulabilirsiniz. 50TL civarında sadece adaptör.

LG G2 'nin buda. Bana normal bildiğimiz şarj aleti gelmişti. Babam da da G2 vardı onda resimdeki gelmişti. G3 aldı 1 ay önce yine aynısı geldi. Daha hızlı şarj ediyor diye biliyorum. Kendi şarj aletime takınca çok yavaş şarj oluyor ve sarjdayken kullanırken şarj olmuyor hatta şarj gidiyor. Başka şarj aletlerini kullandım baktım onlarda da aynı durum. Batarya da sorun olabilir diye düşünüyorum. O kadar yavaş şarj oluyor ki 1 saatte yüzde 15 anca. Servise göndermeli miyim? LG 'nin şarj aletini kullanmıştım.

LG G2 'nin buda. Bana normal bildiğimiz şarj aleti gelmişti. Babam da da G2 vardı onda resimdeki gelmişti. G3 aldı 1 ay önce yine aynısı geldi. Daha hızlı şarj ediyor diye biliyorum. Kendi şarj aletime takınca çok yavaş şarj oluyor ve sarjda kullanırken, şarj olmuyor hatta şarj gidiyor. Resimdeki şarj aletiyle aktif kullanımda bile 2 saat içinde yüzde yüz oluyor. Batarya da sorun olabilir mi acaba?

Senin eklediğin resimdeki adaptör LG G2'nin orjinal şarj aleti değil. Siyah veya beyaz iki modeli mevcut aşağıda görebilirsin :
Aşağıdaki adaptörler 5V - 1,8A değerindedir. Anlatmak istediğini de tam anlamadım zaten, karışık olmuş.
1,8A değerinden farklı değerlere sahip adaptörler kullanmanızı önermem.

Eğer orjinal adaptörü ile ( 5V - 1,8A ) 1 veya 2 saat arasında %100 dolmuyor ise bataryada sıkıntı var demektir.
1 saatte %15 doluyor ise sıkıntı var demektir tabi orjinal adaptörü ile.

Kafana göre farklı adaptörler kullanma ve dediğim gibi orjinal adaptör ile belirttiğim süre içerisinde dolmuyor ise servise yolla.

Biliyorum telefonu aldığımda bana o geldi. Babam telefonu aldığında resimdeki şarj aleti çıktı. Kendi şarj aletime göre 1.5 kat daha hızlı şarj ediyordu. 1 ay önce G3 aldı babam. Yine aynısı çıktı.

Türkiye'den aldığın ürünlerde benim yolladığım adaptör çıkar, siz bu telefonu nereden aldınız?
Ve emin olmak için soruyorum çünkü ya benim kafa gitmeye başladı ya da siz anlatamadınız

Babanız LG G3 aldı ve siz ondan çıkan adaptörü LG G2'de mi kullandınız?

Medimarktan aldı. Geçen sene G2 1 ay önce G3 aldı. İkisinde aynısı çıktı. Ben teknosa dan aldım. Sizin dediğiniz şarj aleti çıktı. Ama dediğim gibi resimdeki şarj aleti çok daha hızlı şarj ediyor. O yüzden onu almak istiyorum.

Muhtemelen siz farklı şarj aletleri ile bataryayı bozmuşsunuz. Garantiye gönderin, farklı şarj aleti kullandığınızı söylerseniz cihazı garanti dışı bırakırlar.
LG G2 kendi şarj aleti ile 90dk-120dk arasında full şarj olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…