Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2014 #11 Latios dedi: Verdiğin linki açamıyorum. "Sitemiz güncellenmektedir." diyor. Genişletmek için tıkla... Ben girebiliyorum. Acaba dns farkından dolayı mıdır ?
Latios dedi: Verdiğin linki açamıyorum. "Sitemiz güncellenmektedir." diyor. Genişletmek için tıkla... Ben girebiliyorum. Acaba dns farkından dolayı mıdır ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 2 Ağustos 2014 #12 Ticari kredi kartı var ise alabilirsin. Normal kredi kartlarına taksit yok.
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #13 Regalbeyin dedi: Ben girebiliyorum. Acaba dns farkından dolayı mıdır ? Genişletmek için tıkla... Neyse çok ta önemli değil link. Dediğim gibi LG garantili 32GB model en az 1450 lira. Ben olsam kesinlikle LG garantili bir cihaz alırdım.
Regalbeyin dedi: Ben girebiliyorum. Acaba dns farkından dolayı mıdır ? Genişletmek için tıkla... Neyse çok ta önemli değil link. Dediğim gibi LG garantili 32GB model en az 1450 lira. Ben olsam kesinlikle LG garantili bir cihaz alırdım.