B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #1 İyi sehirler! En kısa zamanda Recovery kurma rehberide gelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İyi sehirler! En kısa zamanda Recovery kurma rehberide gelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 26 Ocak 2015 #2 Anlattıklarının hepsini biliyorum ama, böyle rehberlerin olması hoş. Bilgisi olmayana çok yardımcı oluyorsun, tebrik ederim.
Anlattıklarının hepsini biliyorum ama, böyle rehberlerin olması hoş. Bilgisi olmayana çok yardımcı oluyorsun, tebrik ederim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #3 ROMda Kurdum! Ama stock'a geri döndüm, kurduğum ROM pek iyi değildi, yarın bakacağım birşeyler. Dosya Ekleri uploadfromtaptalk1422312530603.jpeg 131,9 KB · Görüntüleme: 359
MuhammetFr Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #4 Hayırlı olsun. Telefon sıfır mı yoksa 2.el mi ?
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #5 Ne zaman CM12 kuracaksın? Ayrıca onun için video hazırlayacak mısın ?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #6 MuhammetFr dedi: Hayırlı olsun. Telefon sıfır mı yoksa 2.el mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfır. Mr. J dedi: Ne zaman CM12 kuracaksın? Ayrıca onun için video hazırlayacak mısın ? Genişletmek için tıkla... Ben dün kurdum bile. Bugün recovery kurma rehberi gelecek. Hafta sonuna kadarda CM12 gelecektir.
MuhammetFr dedi: Hayırlı olsun. Telefon sıfır mı yoksa 2.el mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfır. Mr. J dedi: Ne zaman CM12 kuracaksın? Ayrıca onun için video hazırlayacak mısın ? Genişletmek için tıkla... Ben dün kurdum bile. Bugün recovery kurma rehberi gelecek. Hafta sonuna kadarda CM12 gelecektir.
B birumutturyasamak Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 32 27 Ocak 2015 #7 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Sıfır. Ben dün kurdum bile. Bugün recovery kurma rehberi gelecek. Hafta sonuna kadarda CM12 gelecektir. Genişletmek için tıkla... S3 mini telefonuma rom atacağım.Hangi romu önerirsin ? [emoji4]
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Sıfır. Ben dün kurdum bile. Bugün recovery kurma rehberi gelecek. Hafta sonuna kadarda CM12 gelecektir. Genişletmek için tıkla... S3 mini telefonuma rom atacağım.Hangi romu önerirsin ? [emoji4]
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #8 CM12. G3 Aldım beyler. (Çaktırmayın) (Resimlerin boyutu büyük olduğundan imgur'a yükledim.)