LG G2 Root Sonrası Logoda Takılma Sorunu

• Konuyu başlatan KritS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.376

KritS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonum LG G2 ve ben telefonuma root atarak TWRP kurdum, oradan da cynaogen mod 14.1 attım fakat telefonum logoda kalıyor, bu hatanın çözümü telefoncularda yapılabilir mi? Yapılırsa da tahminen ne kadar tutar ve işlem kaç gün veya kaç saat sürer? Cevaplarsanız sevinirim.

LG G2 D802 32GB.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonum LG G2 ve ben telefonuma root atarak TWRP kurdum, oradan da cynaogen mod 14.1 attım fakat telefonum logoda kalıyor, bu hatanın çözümü telefoncularda yapılabilir mi? Yapılırsa da tahminen ne kadar tutar ve işlem kaç gün veya kaç saat sürer? Cevaplarsanız sevinirim.

LG G2 D802 32GB.
Hard değil soft brick olmuş telefon. Wipe data/cache işlemleri sorunu halleder muhtemelen yoksa stock rom kurulabilir. Telefoncuya gerek yok

Telaş edecek bir durum yok stock ROM kurarsınız olur biten. Ama ben stock yerine Cloudy kullanmanızı tavsiye ederim. Bende yaklaşık 1 yıl kadar LG G2 kullandım ve kesinlikle Cloudy telefona bambaşka bir hale sokuyor.
Stock ROM yavaş yavaş şişmeye başladı 1-2 defa fabrika reset atmama rağmen.
Siz hangi ROM kullanıyorsunuz acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı