Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 30 Haziran 2017 #11 Frosa dedi: Kutu, fatura, garanti durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Kutu tam fatura var. Tam hatırlamıyorum şuan 1 yıldan uzun süre garantisi var.
Frosa dedi: Kutu, fatura, garanti durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Kutu tam fatura var. Tam hatırlamıyorum şuan 1 yıldan uzun süre garantisi var.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #12 Kağan K dedi: O zaman telefon çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle telefonu sarjdan çıkaramaz olmuştum.
Kağan K dedi: O zaman telefon çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle telefonu sarjdan çıkaramaz olmuştum.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #13 Umut Özgan dedi: Aynen öyle telefonu sarjdan çıkaramaz olmuştum. Genişletmek için tıkla... Büyük sıkıntı ya. Bakacağız bir çaresine artık. Edit : Dün gece telefonu şarja bırakmıştım. Sanırım yaklaşık 6 saatte %30-40 civarlarında bir dolum yaptı. Batarya ölmüş, bi fatiha okuyalım.
Umut Özgan dedi: Aynen öyle telefonu sarjdan çıkaramaz olmuştum. Genişletmek için tıkla... Büyük sıkıntı ya. Bakacağız bir çaresine artık. Edit : Dün gece telefonu şarja bırakmıştım. Sanırım yaklaşık 6 saatte %30-40 civarlarında bir dolum yaptı. Batarya ölmüş, bi fatiha okuyalım.