O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 3 Şubat 2015 #11 Cihaz kapanana kadar pili harcayın. Ardından %100 olana kadar sarj edin.
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 3 Şubat 2015 #12 Şarjında anormal düşüş olmadıysa sorun yok. Bahsettiğin şey bir sorun değil. Gayet normal olabilir. Şarjın anormal şekilde azaldıysa o sırada, o zaman sorun var diyebiliriz.
Şarjında anormal düşüş olmadıysa sorun yok. Bahsettiğin şey bir sorun değil. Gayet normal olabilir. Şarjın anormal şekilde azaldıysa o sırada, o zaman sorun var diyebiliriz.
Umut Diker Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 468 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği Öğrencisi 4 Şubat 2015 #13 6 saat ekran süresi alırken 4saate düştü. Yine de etkiliyor.
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 4 Şubat 2015 #14 Fabrika ayarlarına geri dönün. Gereksiz program kurmayın.
Kaptan Jack Hectopat Katılım 10 Ocak 2013 Mesajlar 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Görevlisi 5 Şubat 2015 #15 Reklama girer mi bilmiyorum linkte ki yöntemi uyguladım. Baya faydasını gördüm. www.teknokistan.com: Android batarya kalibrasyonu, pil ömrü uzatma
Reklama girer mi bilmiyorum linkte ki yöntemi uyguladım. Baya faydasını gördüm. www.teknokistan.com: Android batarya kalibrasyonu, pil ömrü uzatma