H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bugün LG G2 aldım ama şebeke çekmiyor önceden iPhone 4 kullanıyordum evde full çekiyordu LG G2 1 2 çekiyor sebebi nedir?
Arkadaşlar bugün LG G2 aldım ama şebeke çekmiyor önceden iPhone 4 kullanıyordum evde full çekiyordu LG G2 1 2 çekiyor sebebi nedir?
ünsal Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #2 Sağlık için sar değerleri düşük telefonların şebekeside düşük oluyor. benimde lg 2 var benimde az çekiyor güncellemeyi bekliyorum. Sağlık mı? Frekans mı? tartışılır.
Sağlık için sar değerleri düşük telefonların şebekeside düşük oluyor. benimde lg 2 var benimde az çekiyor güncellemeyi bekliyorum. Sağlık mı? Frekans mı? tartışılır.
H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #3 ünsal dedi: Sağlık için sar değerleri düşük telefonların şebekeside düşük oluyor. benimde lg 2 var benimde az çekiyor güncellemeyi bekliyorum. Sağlık mı? Frekans mı? tartışılır. Genişletmek için tıkla... Acaba konuşmada sıkıntı çıkıyor mu?
ünsal dedi: Sağlık için sar değerleri düşük telefonların şebekeside düşük oluyor. benimde lg 2 var benimde az çekiyor güncellemeyi bekliyorum. Sağlık mı? Frekans mı? tartışılır. Genişletmek için tıkla... Acaba konuşmada sıkıntı çıkıyor mu?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Nisan 2015 #4 Bende kullanıyorum metroda tüneller hariç herhangi biryerde çekmeme gibi bir sorun yok. Bulunduğunuz konum şebekenin zorlanacağı biryer mi?
Bende kullanıyorum metroda tüneller hariç herhangi biryerde çekmeme gibi bir sorun yok. Bulunduğunuz konum şebekenin zorlanacağı biryer mi?
H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #5 Uğur Ç. dedi: Bende kullanıyorum metroda tüneller hariç herhangi biryerde çekmeme gibi bir sorun yok. Bulunduğunuz konum şebekenin zorlanacağı biryer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Uğur Ç. dedi: Bende kullanıyorum metroda tüneller hariç herhangi biryerde çekmeme gibi bir sorun yok. Bulunduğunuz konum şebekenin zorlanacağı biryer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Nisan 2015 #6 Ayarlar>Ağlar>İnternet paylaşımı & Ağlar>Mobil şebekeler>Ağ Modu seçeneği otomatik konumunda olmalı eğer değilse. @Silinen üye
Ayarlar>Ağlar>İnternet paylaşımı & Ağlar>Mobil şebekeler>Ağ Modu seçeneği otomatik konumunda olmalı eğer değilse. @Silinen üye
H Hasan198 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #7 Uğur Ç. dedi: Ayarlar>Ağlar>İnternet paylaşımı & Ağlar>Mobil şebekeler>Ağ Modu seçeneği otomatik konumunda olmalı eğer değilse. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Otomatik de zaten.
Uğur Ç. dedi: Ayarlar>Ağlar>İnternet paylaşımı & Ağlar>Mobil şebekeler>Ağ Modu seçeneği otomatik konumunda olmalı eğer değilse. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Otomatik de zaten.
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 4 Nisan 2015 #8 Muhtemelen 3G sinyallerine odaklanmıştır. Tercih edilen ağ modunu "yalnızca gsm" olarak değiştirin.