LG G2 Ses Yükseltme

Bob Dolphin

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Lg G2 telefonum var. Ses seviyesi beni tatmin etmiyor. Sesini yükseltmenin rootsuz bir yolu var mı?

Spotify gibi bir uygulama ile yüksek ses ve kalite artırır mı?

Oradaki parçalar orjinal mi?

Uygulamalarla ses kalitesi belli bir düzeye kadar arttırılabilir fakat ses kalitesi için aynısı söylenemez. Kulaklık kullanmanı öneririm.
Kulaklık kullanıyorum ama dışarıda bir parçayı birlikte dinlemek isteyince sorun çıkıyor.

Belki biliyorsundur, ben de G2 kullanıyorum. Haklısın, o konuda biraz sıkıntı var fakat bu genel bir sıkıntı. Telefonların sesi az. Müzikleri ben klibiyle birlikte izleyerek dinlemeyi severim. Youtube videolarının sesi de normalin biraz üzerisinde diyebiliriz. Sen de bu şekilde seviyorsan en çok dinlediklerini Youtube'tan indirebilirsin. En azından bir müzik için bunu deniyebilirsin.

Spotify'ın ses kalitesi gayet iyi. Yüksek sesli parçalar var korsana göre. Korsan her zaman kötü olacaktır.

Şu an G2 ile Sennheiser Cx-200 ve Spotify Premium ikilisini kullanıyorum. Ayarlardan aktarma ve indirme kalitesini en yüksek kaliteye alırsan sanırım 320 kbps formatında müzikleri çalıyor, buda telefonda temiz, yüksek ve yeterli bir ses bana göre. Tabi bunun üstü flac formatı var onun içinde yeni yeni gelişen Aspiro dene şirketin programları vardı, ne kadar doğrudur flac olduğu tabi onu bilmiyorum.

.flac bizi aşar. O kadar yüksek kalite bir hafızayı katletmekten başka bir şey yapmaz. Harika ses kartın varsa masaüstünde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…