Mithril Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar LG G2 almayı düşünüyorum fakat siyah rengini mi alsam yoksa beyaz mı hangi rengi daha çok telefonu gösteriyor ?
Arkadaşlar LG G2 almayı düşünüyorum fakat siyah rengini mi alsam yoksa beyaz mı hangi rengi daha çok telefonu gösteriyor ?
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 28 Aralık 2014 #2 Siyah olanın kasası bana göre daha güzel olduğu için siyah tercih ettim. Fakat siyah olanda yandaki çerçeveler daha kalın gözüküyor.
Siyah olanın kasası bana göre daha güzel olduğu için siyah tercih ettim. Fakat siyah olanda yandaki çerçeveler daha kalın gözüküyor.
Samed Mutlu Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 416 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #3 İki cihazı yanyana koydum ve bana göre siyah beyaza göre daha güzel görünüyor.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 28 Aralık 2014 #4 Biraz tercih meselesi ancak siyah çok yakışıklı duruyor. Beyaz renk kirlenir ancak toz göstermez. Siyah renkte ise bu durum tam tersidir. Not: Ben Siyah Renk LG G2 kullanıyorum.
Biraz tercih meselesi ancak siyah çok yakışıklı duruyor. Beyaz renk kirlenir ancak toz göstermez. Siyah renkte ise bu durum tam tersidir. Not: Ben Siyah Renk LG G2 kullanıyorum.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #5 Vay be, bir tek ben beyaz kullanıyormuşum. Ben de beyazı beğendim yani, size kalmış.
Berktuğ Arıkan Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 173 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #6 Tercih meselesi. Mağazada yan yana koy hangisi daha hoşuna giderse onu al. Ben beyazını kullanıyorum.
Tercih meselesi. Mağazada yan yana koy hangisi daha hoşuna giderse onu al. Ben beyazını kullanıyorum.
Mustafa Tanis Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 541 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 28 Aralık 2014 #7 Ben de yaklaşık olarak seneye almayı düşünüyorum . Siyah tercih ederdim . Daha şık gibi sanki .
Mithril Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #8 Bakalım teknosa'da karşılaştırma yaparım alırken, beyaz'ın da biraz albenisi var.