B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #1 İyi sehirler! Netleme sorununu çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İyi sehirler! Netleme sorununu çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2015 #2 İlk izlenme , ilk yorum , ilk beğeni
Q qwtt1 Megapat Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 53 14 Mart 2015 #3 Kardeşim,Sony'de flashtool ile rom atınca guncelleme falanda alıyordun,root atmaya da gerek olmuyordu. Bunda durum nedir? Turkçe anlatım var mi? kurmak için? Varsa paylaşır mısın? Teşekkürler.
Kardeşim,Sony'de flashtool ile rom atınca guncelleme falanda alıyordun,root atmaya da gerek olmuyordu. Bunda durum nedir? Turkçe anlatım var mi? kurmak için? Varsa paylaşır mısın? Teşekkürler.