LG G2 Stock Rom Yükleme Rehberi

Telefonunda recovery yüklü muydu? Ve cihazın içinde rom dosyası var miydi? Eğer yoksa OTG ile de halledebilirsin. Yukarıda anlattığım gibi (ses kısma ve power tusuyla) telefonu açıp gelen ekranda sürekli power tuşuna basarsan recovery moda girip rom kurabilirsin OTG'den veya cihaz hafızasından.

Eğer bu olanakların yoksa konu başındaki yapmalisin da KDZ yi nasıl indiremiyorsun anlamadim sorun nerede?

abi birde benim telefon rootlu ekstra bir işlem gerektirirmi

kdz yi başka bilgisayardan deniycem

recovery yada rom yoktu

Tamam o zaman ilk mesajda anlattigim gibi yapabilirsin. Ekstra bir işleme gerek yok.

abi kdznin resimdekine basınca inmesimi gerekiyorsa 3 bilgisayar denedim basınca ekran beyaz kalıyor.. yeniden yükle yada internet uyarısıda çıkmıyor
başka bir yerde varmıdır?

yada istanbulda yapabilecek tanıdığınız varmı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 813

bu ekranlar geliyor kdzyi başka bir linkten buldum (hala yüklenmiyor)

abi bilgisayar telefonu download modunda görmüyor
fakat mobogenie bulunamadı uyarısı geliyor
kdz indi

tmm anladım

Dosya Ekleri

• 1330_samsung-galaxy-s4-mikro-usb-otg-kablosu-0.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 1.293
Hocam çok kötü durumdayım. Şu anda dediklerinizin aynısını yapmış bulunmaktayım. Ama "OK" dedikten sonra lg ile ilgili pencere çıktı. Heryerinde soru işaretleri vardı. Sonra bir pencere çıktı. Sadece bir seçeneği vardı. O da soru işaretiydi. Tıkladım ve program çalışmayı durdurdu. LG Flash Tool 2014 hala açık duruyor. cihaz açık üstünde yeşil com3 yazıyor ve %3te takılı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

@BilgisayarKurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…