HaxtonTR Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #61 Abi bi yardımın lazım ben bu konuları biliyorum fakat işlem sırasında usb ile pc bağlantısı kesildi diyor halbuki ne usb çıkış sesi geliyor nede herhangi bi tepki veriyor bu sorunu nasıl düzeltirim.
Abi bi yardımın lazım ben bu konuları biliyorum fakat işlem sırasında usb ile pc bağlantısı kesildi diyor halbuki ne usb çıkış sesi geliyor nede herhangi bi tepki veriyor bu sorunu nasıl düzeltirim.
Niye İsmime Baktın Zeptopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #62 Merhaba! Ben Wi-Fi sorunundan dolayı flash atacağım, ancak şu linklere ulaşamıyorum; MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 50GB now! mega.co.nz MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 50GB now! mega.co.nz Yeni link ya da ulaşabileceğim farklı indirme sitesi var mıdır ?
Merhaba! Ben Wi-Fi sorunundan dolayı flash atacağım, ancak şu linklere ulaşamıyorum; MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 50GB now! mega.co.nz MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 50GB now! mega.co.nz Yeni link ya da ulaşabileceğim farklı indirme sitesi var mıdır ?