BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 27 Temmuz 2014 #11 LG'nin bu konuda kesin bi sertifikası yok. O yüzden Z2 gibi tercihlere yönelebilirsin. Kısacası su geçirme ihtimali yüksek.
LG'nin bu konuda kesin bi sertifikası yok. O yüzden Z2 gibi tercihlere yönelebilirsin. Kısacası su geçirme ihtimali yüksek.
Ali Yekta Dönmez Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 406 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #12 Su geçirir tamam da öyle bir damla su geldiğinde de bozulmaz hemen. Arkadaşlar ile su savaşı yapmıştık. Montumun cebindeydi. Montum da hayli ıslanmıştı. Ama bir şey olmamıştı telefona. Gerçi her telefon böyledir büyük ihtimal ama olsun
Su geçirir tamam da öyle bir damla su geldiğinde de bozulmaz hemen. Arkadaşlar ile su savaşı yapmıştık. Montumun cebindeydi. Montum da hayli ıslanmıştı. Ama bir şey olmamıştı telefona. Gerçi her telefon böyledir büyük ihtimal ama olsun
memogoren Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #13 G2 tabiki su geçiriyor ama benimki su geçirmiyor. 110 liraya Levent'te Liquipel yaptırdım. Kirli ve tuzlu su hariç hiçbir şekilde su geçirmiyor.
G2 tabiki su geçiriyor ama benimki su geçirmiyor. 110 liraya Levent'te Liquipel yaptırdım. Kirli ve tuzlu su hariç hiçbir şekilde su geçirmiyor.