Emir Atlı Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #1 Telefonum içine su kaçtı. Servis 12 saat bir makinenin içinde bekleticez içindeki küf gidicek felan dedi. İlk aldığım gibi olur mu? Lütfen yardım edin. Telefonum LG G2.
Telefonum içine su kaçtı. Servis 12 saat bir makinenin içinde bekleticez içindeki küf gidicek felan dedi. İlk aldığım gibi olur mu? Lütfen yardım edin. Telefonum LG G2.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #2 LG'nin servisine verdiyseniz endişe etmeyin yapan düzeltmesin bilir
M M3M3 Ziyaretçi 9 Kasım 2014 #3 Kullanıcı hatasını düzeltmeye çalışmalarına bile şükür et ve bekle. Geçmiş olsun düzelir inşallah.
S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 9 Kasım 2014 #4 Teknik servis halleder merak etme.
Emir Atlı Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Kullanıcı hatasını düzeltmeye çalışmalarına bile şükür et ve bekle. Geçmiş olsun düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... saints computera verdim herkes memnun kalmış yorumları okudum internette inşallah düzelir kendi servisi 450 tl dedi
Silinen üye dedi: Kullanıcı hatasını düzeltmeye çalışmalarına bile şükür et ve bekle. Geçmiş olsun düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... saints computera verdim herkes memnun kalmış yorumları okudum internette inşallah düzelir kendi servisi 450 tl dedi
M M3M3 Ziyaretçi 9 Kasım 2014 #6 Emir Atlı dedi: saints computera verdim herkes memnun kalmış yorumları okudum internette inşallah düzelir kendi servisi 450 tl dedi Genişletmek için tıkla... Ama senin verdiğin yerde sonradan kullanıcı hatası diyip para istemez inşallah.
Emir Atlı dedi: saints computera verdim herkes memnun kalmış yorumları okudum internette inşallah düzelir kendi servisi 450 tl dedi Genişletmek için tıkla... Ama senin verdiğin yerde sonradan kullanıcı hatası diyip para istemez inşallah.