B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar, adım adım ROM atmaya yaklaşıyoruz. Bidahaki videomda ROM atacağım, ondan 1 hafta sonrada kullandığım ROM'u değerlendireceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar arkadaşlar, adım adım ROM atmaya yaklaşıyoruz. Bidahaki videomda ROM atacağım, ondan 1 hafta sonrada kullandığım ROM'u değerlendireceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 27 Ocak 2015 #2 Yine güzel bir rehber yapmışsın.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #3 brk35 dedi: Yine güzel bir rehber yapmışsın. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda Custom ROMda geliyor.
brk35 dedi: Yine güzel bir rehber yapmışsın. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda Custom ROMda geliyor.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 27 Ocak 2015 #4 Berkant Ayhan Karabudak dedi: En kısa zamanda Custom ROMda geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelsin, bekliyoruz. Rom atamamamın nedeni tek o oyun biliyorsun. Zamanım olduğumda backup alıp öncelikle Cloudy G3'ü deneyeceğim.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: En kısa zamanda Custom ROMda geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelsin, bekliyoruz. Rom atamamamın nedeni tek o oyun biliyorsun. Zamanım olduğumda backup alıp öncelikle Cloudy G3'ü deneyeceğim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #5 brk35 dedi: Gelsin, bekliyoruz. Rom atamamamın nedeni tek o oyun biliyorsun. Zamanım olduğumda backup alıp öncelikle Cloudy G3'ü deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... O oyunu gelip ben sileceğim en kısa zamanda...
brk35 dedi: Gelsin, bekliyoruz. Rom atamamamın nedeni tek o oyun biliyorsun. Zamanım olduğumda backup alıp öncelikle Cloudy G3'ü deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... O oyunu gelip ben sileceğim en kısa zamanda...
K Kazım Kürek Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #6 Kardeş ben seni 3 aydır takip ediyorum daha kaliteli videolar çekiyordun s3 mini kullanırken şimdikiler çok baştan savma olmuş bence
Kardeş ben seni 3 aydır takip ediyorum daha kaliteli videolar çekiyordun s3 mini kullanırken şimdikiler çok baştan savma olmuş bence
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #7 Kazım Kürek dedi: Kardeş ben seni 3 aydır takip ediyorum daha kaliteli videolar çekiyordun s3 mini kullanırken şimdikiler çok baştan savma olmuş bence Genişletmek için tıkla... G2 ile ilgili root rehberi falan olduğu için uzatmak istemiyorum. Her hafta bir ROM kurup, 1 hafta sonra değerlendirmesini yapacağım.
Kazım Kürek dedi: Kardeş ben seni 3 aydır takip ediyorum daha kaliteli videolar çekiyordun s3 mini kullanırken şimdikiler çok baştan savma olmuş bence Genişletmek için tıkla... G2 ile ilgili root rehberi falan olduğu için uzatmak istemiyorum. Her hafta bir ROM kurup, 1 hafta sonra değerlendirmesini yapacağım.
K Kazım Kürek Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #8 Peki kardeşim