Kesinlikle benim tercihim LG G2 ama bu GMD Elite nasıl Antutu Benchmark testinde LG G2'yi geçebiliyor.
Antutu testine bakarak telefon almak doğru mudur?
LG G2 hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?
Telefona SD Kart takılıyor mu? (Takılmıyorsa 32GB'lık modelini alacam.)
Ekran Full HD mi? (Ben sadece G serisinde G3'te var sanıyordum.)
Gittigidiyor güvenlimidir? (32GB'lık modelini 1300TL'ye gördüm.)
Testte alınan puan senin için ne anlam ifade ediyor ? Diyelim ki 20.000 çıktı. Bu telefon iyi demek midir ?
GM telefon almayınız. LG G2 32 GB almanızı öneririm.
- Hafıza kartı takılmıyor. 32 GB modelini almalısınız.
- Ekran Full HD.
- Gittigidiyor'a bulaşmaya gerek yok. İthalatçı garantili 32 GB LG G2 Hepsiburada.com'da daha ucuz. Ancak dediğim gibi ithalatçı firma garantili.
Testte alınan puan senin için ne anlam ifade ediyor ? Diyelim ki 20.000 çıktı. Bu telefon iyi demek midir ?
GM telefon almayınız. LG G2 32 GB almanızı öneririm.
- Hafıza kartı takılmıyor. 32 GB modelini almalısınız.
- Ekran Full HD.
- Gittigidiyor'a bulaşmaya gerek yok. İthalatçı garantili 32 GB LG G2 Hepsiburada.com'da daha ucuz. Ancak dediğim gibi ithalatçı firma garantili.
Satıcısının iyi olup olmadığını nerden bileceksin ? İthalatçı firma garantili mi ? Öyleyse bu hangi ithalatçı firma ? İade koşulları nasıl olacak ? Bunların hepsi soru işareti Gittigidiyor'dan alırsan.
Satıcısının iyi olup olmadığını nerden bileceksin ? İthalatçı firma garantili mi ? Öyleyse bu hangi ithalatçı firma ? İade koşulları nasıl olacak ? Bunların hepsi soru işareti Gittigidiyor'dan alırsan.