LG G2 Wi-Fi Kopma Sorunu

big guy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir haftadır telefonda bağlantı sorunu yaşıyorum. Twitter'da mesajlar 2, 3 dakikada bir kesik kesik geliyor. Whatsapt'da sürekli bağlantı kesilmese de mesajlar geç geliyor ve internette gezinirken de kopmalar oluyor. Sizce bu sorunlar uygulamalarla ilgili mi yoksa tüm sorunlar telefonun wi-fi bağlantısi kaynaklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde interneti sömüren bir şeyler var mı örneğin torrent ?

Hayır torrent indirmiyordum. Sadece kardeşim telefonunda okey oynuyordu ve ben whatsappt twitter için kullanıyordum.

Aynı sorundan bende muzdaribim.Mesela clash of clans 'da tam savaş yaparken bir anda bağlantı koptu hatası veriyor.Bu konuyu görene kadar sorunu superonline' ye bağlıyordum ama şu an g2 'den şüpheleniyorum.

Ben Wi-Fi kalitesi konusunda bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım, indirme hızı ve çekim alanında da sıkıntı sezmedim.
Farklı telefonlar ile aynı ağa bağlanınca sorun devam ediyor mu?

Kusura bakmayın cevap veremedim. Başka bir cihaz olarak deneme amaçlı olmasa da galaxy tab 4 ve pc' de sorun yoktu. Yaklaşık bir haftadır bir kere clash of clans' da bağlantı sorunu yaşadım. Bu konuyu açtığım zaman twitter ve whatsappta mesajlar çok geç ve aralıklı geliyordu ve internette biraz yavaşlık olunca telefondan şüphelendim. Ama son bir haftadır sorun yaşamadım. Sanırım 3 4 günlük bir ttnet kaynaklı sorundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…