Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar lg g2 alacağım ama telefonun sağlamlığı için çok kötü deniyor telefonu en iyi şekilde nasıl koruya bilirim?
Arkadaşlar lg g2 alacağım ama telefonun sağlamlığı için çok kötü deniyor telefonu en iyi şekilde nasıl koruya bilirim?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2014 #2 Cam kırılmasını mümkün olduğunca engelleyen özel kılıfların olduğunu duymuştum. Bir konuda hatta G2 için önermişlerdi ancak şu an bulamadım.
Cam kırılmasını mümkün olduğunca engelleyen özel kılıfların olduğunu duymuştum. Bir konuda hatta G2 için önermişlerdi ancak şu an bulamadım.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 2 Ağustos 2014 #3 Bu kılıf işini görebilir. Spigen Sgp LG G2 Case Slim Armor
M muallim Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #4 Jelatin nedir ya? Güzelim AMOLED, IPS ekranlar jelatin yüzünden heba oluyor. Jelatin yapıştırıp da o güzelim ekranlara yazık etmeyin.
Jelatin nedir ya? Güzelim AMOLED, IPS ekranlar jelatin yüzünden heba oluyor. Jelatin yapıştırıp da o güzelim ekranlara yazık etmeyin.
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 2 Ağustos 2014 #5 Jelatin genelde çizilmeyi önlemek için takılır ama g2 de gorilla glass 3 olduğu için çizilmez. Yani jelatine gerek yok
Jelatin genelde çizilmeyi önlemek için takılır ama g2 de gorilla glass 3 olduğu için çizilmez. Yani jelatine gerek yok
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2014 #6 Gorilla glass olsa da çizilebilir. Bozuk para Gorilla Glass dinlemiyor. Jelatin takmak da görüntü kalitesini bozuyor. Ben riski alıp jelatinsiz kullanıyorum.
Gorilla glass olsa da çizilebilir. Bozuk para Gorilla Glass dinlemiyor. Jelatin takmak da görüntü kalitesini bozuyor. Ben riski alıp jelatinsiz kullanıyorum.
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 2 Ağustos 2014 #7 O görüntü kalitesinin düşmesi hangi jelatini kullandığına bağlı. Genelde mat jelantinlerde oluyor.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2014 #8 Farklı tipte birçok jelatini kullandım. Çıkarınca çok fark oluyor. Niye takmışım bu jelatini diye pişman oluyorum.
Farklı tipte birçok jelatini kullandım. Çıkarınca çok fark oluyor. Niye takmışım bu jelatini diye pişman oluyorum.
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 2 Ağustos 2014 #9 Egemen dedi: Farklı tipte birçok jelatini kullandım. Çıkarınca çok fark oluyor. Niye takmışım bu jelatini diye pişman oluyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaşadım.
Egemen dedi: Farklı tipte birçok jelatini kullandım. Çıkarınca çok fark oluyor. Niye takmışım bu jelatini diye pişman oluyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaşadım.
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #10 Spigen LG G2 Case Slim Armor Metal Slate bu kılıfı seçtim ekranın köşelerini de koruyor sanırım. BUFF TÜRKİYE : The Ultimate Shock Absorption bu firma oldukça iyi sanırım test videolarına bakarsak ama görüntü kalitesi bozulsun istemem.
Spigen LG G2 Case Slim Armor Metal Slate bu kılıfı seçtim ekranın köşelerini de koruyor sanırım. BUFF TÜRKİYE : The Ultimate Shock Absorption bu firma oldukça iyi sanırım test videolarına bakarsak ama görüntü kalitesi bozulsun istemem.