LG G2'yi Kablolu Modemle İnternete Bağlama

Kablolu modem le telefonunu internete baglayamazsın kablo ile bile en iyisi sen bir kablosuz al 50tl kadar bi bütçe ayır

Telefon rootlu ise telefonu internet bağlantısı olan bilgisayara bağlayıp, interneti paylaşabilirsin. Her telefonda çalışır mı bilmiyorum ama. İnternete reverse tethering yaz çıkar. En sağlıklı çözüm ise yeni bir modem almak.

Emin olmamak ile şunu önerebilirim. LG G2 otg destekli bir telefon ve eski masaüstü bilgisayarıma eski modemim ile usb üzerinden internet paylaştırıyordum. Otg kablon var ise ve modemin usb internet destekliyor ise deneyebilirsin. LG G2 telefonuma otg ile birçok usb cihaz bağlayabiliyorum. Pek olacağını zannetmiyorum fakat imkanın var ise deneyebilirsin.

PPP Widget uygulaması ile OTG üzerinden USB dongle modem bağlanabiliyor. Ama program widget şeklinde. Widgetlar kısmından ana ekrana taşıyıp kullanıyorsun. Ayrıca root gerektiren bir uygulama.

Arkadaşım pcye Connectify yükle pcyi wireless modem olarak kullanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…