OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar. Öncelikle iyi forumlar. LG G3 32GB modelini almayı düşünüyorum. İnternetten almayı düşünüyorum fakat vatan bilgisayar ve hepsi burada da fiyatlar çok farklı. Sebepleri ne olabilir acaba. Vatan kazıklıyor mu yoksa başka bir sebepten mi ? LG 855 G3 32 GB AKILLI TELEFON GOLD - Vatan Bilgisayar LG G3 D855 32GB Fiyatı | Hepsiburada
Arkadaşlar. Öncelikle iyi forumlar. LG G3 32GB modelini almayı düşünüyorum. İnternetten almayı düşünüyorum fakat vatan bilgisayar ve hepsi burada da fiyatlar çok farklı. Sebepleri ne olabilir acaba. Vatan kazıklıyor mu yoksa başka bir sebepten mi ? LG 855 G3 32 GB AKILLI TELEFON GOLD - Vatan Bilgisayar LG G3 D855 32GB Fiyatı | Hepsiburada
Yankı Can Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 431 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Kuvvetleri Personeli 21 Aralık 2014 #2 Bir kaç gündür benim de dikkatimi çekti.Aynı model Migrosta da 1.529 TL.
S Sinan Bakın Hectopat Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #3 Vatan Computer'deki model Lg Türkiye garantili. Hepsiburada.com'da olan model ise ithalatçı garantili fiyat farkı bu yüzden. Vatan'dan alırsan vermiş olduğun fazla para resmi garanti parasıdır. İthalatta ise böyle bir durum yok
Vatan Computer'deki model Lg Türkiye garantili. Hepsiburada.com'da olan model ise ithalatçı garantili fiyat farkı bu yüzden. Vatan'dan alırsan vermiş olduğun fazla para resmi garanti parasıdır. İthalatta ise böyle bir durum yok