LG G3(32GB) vs NOTE 3

Kaan METİNOĞLU

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım biliyorum g3 daha iyi ama kat kat mı daha iyi yoksa 1 tık mı çünkü birazda ismi var Note 3 'ün benim için batarya ve oyun performansı önemli aralık 15 te alacağım telefonu yani arasında bariz bi fark varsa note 3 alıcağım bide hangisi daha çok götürür şimdiden belirtiyim samsung arayüz sorunu söylemeyin ben rom atar hallederim.Teşekkürler

Kendim açımdan söyleyeyim ben olsam kesinlikle Lg G3' ü alırdım. Hem Samsung' un ismi var demişsin Lg' nin ismi yok mu sanki ?

Kendim açımdan söyleyeyim ben olsam kesinlikle Lg G3' ü alırdım. Hem Samsung' un ismi var demişsin Lg' nin ismi yok mu sanki ?
ben dün teknosa vatan medi markt vs her yere gittim ve iki telefonu karşılaştırıp ordakilere sordum g3 daha pahalı olmasına rağmen note3 dediler ? ha bu arada n9005 sürümünü alacağım note 3ün

Neden öyle dediklerini bilemiyorum ama ben olsam G3' ü alırdım. Daha ayrıntılı bilgi verecek bir arkadaş gelecektir.

Note 3 güzel ama soyuluyor. G3 ise batarya yönünden kötü. Z2 al keyfine bak.

Note 3 al. G3 işlemcisi iyidir ama daha pahalı ve bataryası çok kötü.

Batarya süresi 1,5 günü çıkarıyor ve telefon hep elimde şarja 2 günde bir takıyorum(g3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…