LG G3 Alınır mı?

OmarPS33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi LG G3 32 GB almayi planlıyorum. Ve telefonu da 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum. Sizce bu süre içerisinde bana sıkıntı çıkarır mi ? Telefondan beklentim var internette gezinirken kalmasını istemem. FB whatsapp youtube instagram gibiuygulamalar kullanırım. Bide oyun olarak FIFA 16 ve modern Combat oynarım belki sistemi zorlamak birkaç oyun. Sizce bu durumda G3 alınır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın söylediği gibi, G3 sorunlu. Zenfone 2 yada Xperia Z2 alın. Orasını keyfiniz bilir.

Kullanıcısı olarak G3 önerebilirim. Fakat ortalama 1 saatten fazla oyun oynarsan şarjı bir gün dayanmayabilir. Isınma sorunu olarak yukarda bahsettiğin oyunları 15 dakika oynadığın zaman ısınıyor. Eğer oyun bağımlısıysan gerçekten şarjı çabuk biter ve fazla ısınır ama bağımlısı değilsen alabilirsin.

Hava atmak gibi olmasın ama evde 2 tane tablet var iPad Mini , istersem onlardan oynarım öyle bağımlı biri değilim ara sıra canım sıkılınca oynarım 10-15 dk falan onun dışında oyun oynamam genelde sosyal medya.

Sosyal medya da gezerken 15-20 dakika sonra ısınmaya başlıyor. Ben de Zenfone 2 ile G3 arasında kaldım. Güvenilirlik açısından LG daha güvenilir olduğu için G3 aldım. Seçim sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…