LG G3 Almalı mıyım?

-Talha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 güne telefonu almayı düşünüyorum. Ama herkes sorunlu telefon diyor. Benim alma nedenim ekranı, tasarımı ve şık bir telefon olması. Ara sıra Asphalt 8 ve Clash Of Clans oynarım. Sizce telefonu almalı mıyım? Ve belirttiğim oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

32GB'lık modeli almaya çalış. Bir arkadaşım 16GB G3 aldı ve kasılmalardan şikayetçi.

Ben 32 GB LG G3 kullanıyordum bugün elden çıkardım. Isınma ve batarya nedeniyle. Bu sorunu LG G3 kullanıpta yaşayan bir tek ben değilim tüm herkes telefonun fazla ısındığını ve şarjının yetmediğini onaylıyor.

Carrefoursa'dan 32 GB olan modeli alacağım. Sizce beni 2-3 sene idare eder mi?

Isınması benim için problem değil. Zaten sürekli oyun oynayan biri değilim. Telefonda 1 günü çıkartsa yeterli, her akşam sarj ederim.

Isınması benim için problem değil. Zaten sürekli oyun oynayan biri değilim. Telefonda 1 günü çıkartsa yeterli, her akşam sarj ederim.
Isınma sizi rahatsız edecektir. Plastik kasa olduğu için ısıyı direk iletiyor. Daha azıyla yetinmeyin bence onun yerine Z2 alın keyfinize bakın. Bataryası da 2 gün gidiyor(muş).

Kullanan kişilerden bir sorun duymadım. Çok güzel bir telefon bence. Almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…