LG G3 Almalı Mıyım?

G3'ün sahip olduğu ekran bir başlangıç aslında. Bundan sonraki bütün amiral gemilerinde bu ekran çözünürlüğünün kullanılacağına eminim. Teknoseyirin incelemesinde Modern Combat 5 oyununda bazı bölümlerde kasma gözüküyor ve telefonun ısındığında performansın düştüğünü söylüyorlar.

Ben uzun süre araştırdım. Kamerası iyi sağlam ve uzun ömürlü olsun dedim. Lg almama sebebim servisi berbat bir telefon 2.5 ayda gelmez mi? Benim telefonun Anakartı değişecekti ne zaman arasak kargoda en sonunda biz gittik ve öyle yaptılar. Sony araştırdım daha iyi 1739 Tl ye Z2 aldım. Daha doğrusu alıyorum gittigidiyordan alınca isterseniz sizi bilgilendiririm.

Dostum senin aldığın telefon paralel ithalat. Resmi distribütör garantili fiyatı 2200 ₺. O aldığın telefonda servise yollayacak yerin bile olmayabilir. Söylemedi deme.

arkadaşlar diyosun sony xperia z2 alın diye ama bende o telefonu sevmiyorum her taraafı kapalı kılıf takamıyorsun bşy yapamıyorsun bide ben telefonla suya giren bir insan değilim o yüzden boşuna para vermiyim. lg3 alıcam diye bi şart yok ama iyi bişey olsun istiyorum lg g3 den başka telefon önerebilecek varmı.

Bence şu saatten sonra amiral gemilere para dökmek gereksiz. Eylül ayında yeni 805'li telefonlar gelince üzülürsünüz. Bence şu saatten sonra alınabilecek telefonlar LG G2, Xperia Z1 Compact, Nexus 5'tir.

One M8 bence çok kötü bir telefon adamlar metal dış kaplama yapıyoruz diye her şeyden kısıyor. 5 mp çözünürlük ultra pixel ile berbat bence kalitesi. Sony gibi o da 801 ab kullanıyor zaten. 5 inc ekran diyor M7 kadar ekranı var kesintiler yüzünden telefonun tek artı yönü boomsound özelliği.

Uzun araştırmalar sonucu aldım hiçbir problemle karşılaşmadım gayet güzel tavsiye ederim.2K ekran sorunu,ısınması falan bunlar hep asılsız sözler,oyun oynarken ısınmayan akıllı cihaz var mı? Belli miktar ısınma oluyo ama kullanıcıyı rahatsız etmiyo kendi arka planda çözümünü sağlıyor ve bunu kullanıcıya yansıtmıyor,almayı düşünüyorsan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…