Sparky34 Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Babamın G3'e güncelleme gelmedi ama benim G3'e geldi. Neden bilenler cevap verirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar, Babamın G3'e güncelleme gelmedi ama benim G3'e geldi. Neden bilenler cevap verirse sevinirim.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.539 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Aralık 2014 #2 Baban telefonu nereden aldı, internetten paralel ithalat olarak aldı ise güncelleme aldığı ülkeye göre gelir.
Baban telefonu nereden aldı, internetten paralel ithalat olarak aldı ise güncelleme aldığı ülkeye göre gelir.
Sparky34 Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #3 Migrostan almış.@DeaTRooM
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.539 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Aralık 2014 #4 Peki 5.0 gelen cihaz nereden alınmış belki o başka ülkeden ithaldir o ülkeye gelmiştir, türkiyeye gelmemiştir buda olabilir.
Peki 5.0 gelen cihaz nereden alınmış belki o başka ülkeden ithaldir o ülkeye gelmiştir, türkiyeye gelmemiştir buda olabilir.
Sparky34 Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #5 Yaşar Portakal dedi: Peki 5.0 gelen cihaz nereden alınmış belki o başka ülkeden ithaldir o ülkeye gelmiştir, türkiyeye gelmemiştir buda olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben kendi cihazımı Turkcell'den aldım ama hangi ülkeden geldigi hakkında fikrim yok.
Yaşar Portakal dedi: Peki 5.0 gelen cihaz nereden alınmış belki o başka ülkeden ithaldir o ülkeye gelmiştir, türkiyeye gelmemiştir buda olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben kendi cihazımı Turkcell'den aldım ama hangi ülkeden geldigi hakkında fikrim yok.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.539 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Aralık 2014 #6 İkisinde LG Türkiye garantilimi eğer öyle ise müşteri hizmetlerini arayın.
Sparky34 Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #7 Yaşar Portakal dedi: İkisinde LG Türkiye garantilimi eğer öyle ise müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Babamın telefonu teknoeksper garantili
Yaşar Portakal dedi: İkisinde LG Türkiye garantilimi eğer öyle ise müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Babamın telefonu teknoeksper garantili