Lg G3 Android 5.0 Yorumlarınız

Arayüzde ahım şahım bi değişiklik yok, fakat performansının arttığını söyleyebilirm, açık uygulamalarının gösterildiği bölüm değişmiş onu sevmedim önceki daha güzeldi.. :)

Bi de şarj azaldığında kırmızıya dönüşüyo telefonun teması o güzel bi uyarı sistemi olmuş..

Bi de bugün farkettim anasayfadaki "smart notice" uygulaması 2 kere çalışmayı durdurdu..

Bi de "quick memo+" ağırlaşmış ben parmağımla yazarken o geriden çiziyor :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada 5.0 a geçmek isterseniz telefonun kendi güncelleme merkezi görmüyor şu an, bilgisayara bağladığınızda lg pc suite algılıyor yeni yazılım olduğunu ordan yükseltebilirsiniz..

Pc den yükeleyenlerin hata aldığını gördüm genelde. Telefondan yükleyenlerinde yorumları pek iç açıcı değil şimdiye kadar. Yüklemiyorum 5.0 ı :D iyileştirme olursa daha sonra belki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı