QmWe Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 50 27 Aralık 2014 #11 Beyler 16 gb olan modelime yukledikten sonra kapanmalar başladi duzelirmi yarin garantiye verecegim cihazi sizdede varmi bu
Beyler 16 gb olan modelime yukledikten sonra kapanmalar başladi duzelirmi yarin garantiye verecegim cihazi sizdede varmi bu
M mustafaf94 Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #12 QmWe dedi: Beyler 16 gb olan modelime yukledikten sonra kapanmalar başladi duzelirmi yarin garantiye verecegim cihazi sizdede varmi bu Genişletmek için tıkla... Bende kapanma 1 kere oldu cok onemsemedim bu yuzden.
QmWe dedi: Beyler 16 gb olan modelime yukledikten sonra kapanmalar başladi duzelirmi yarin garantiye verecegim cihazi sizdede varmi bu Genişletmek için tıkla... Bende kapanma 1 kere oldu cok onemsemedim bu yuzden.
QmWe Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 50 27 Aralık 2014 #13 Benimki telefonu 15 dk boş birakim 2 kere acilip kapaniyor sorun kronikmi yazilimdanmi sence garantiye yolliyayim mı bide kapanma sorunu bostayken oluyor sen sabah kalktiginda telefonun acik kalma süresini kontrol et ama sarjdaysa kapanmiyor
Benimki telefonu 15 dk boş birakim 2 kere acilip kapaniyor sorun kronikmi yazilimdanmi sence garantiye yolliyayim mı bide kapanma sorunu bostayken oluyor sen sabah kalktiginda telefonun acik kalma süresini kontrol et ama sarjdaysa kapanmiyor
M mustafaf94 Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #14 Normal benimkisi gece kapanma olmuyor. Garanti konusundada yanlis bisey demek istemiyorum. Daha iyi bilen bir arkadastan cevap bekle
Normal benimkisi gece kapanma olmuyor. Garanti konusundada yanlis bisey demek istemiyorum. Daha iyi bilen bir arkadastan cevap bekle