TolgaALBAYRAK
Hectopat
Daha fazla
Şöyle anlatayım arkadaşlar, benim 16 ekimde telefonum çalınmıştı. 21 aralıkta bulundu ve geri aldım. Bana geldiğinde görünen kısmıyla tek değişiklik sıfır olan bir telefon olduğu için batarya bölümündeki bantlar ve ekran koruyucusu kaldırılmıştı. Gözle görülebilir bütün farklılıklar bu. Konuya değinecek olursak;
Telefonun çalındığı günden sonra G3 Beat'a ait şarj aletinde bir değişiklik yapılmadı, yere düşme vs. bir olay yaşanmadı.
Telefonun bataryasının değiştiğini de düşünmüyorum ama ihtimaller de olabilir tabii ki.
Öncelikle şunlara cevap istiyorum;
Değişmişse batarya bilgilerimi sorun yaratmayacak bir şekilde nereden öğrenebilirim ve bu geç şarj olma ve çabuk bitme sorununa nasıl çare bulabilirim?
Telefonun çalındığı günden sonra G3 Beat'a ait şarj aletinde bir değişiklik yapılmadı, yere düşme vs. bir olay yaşanmadı.
Telefonun bataryasının değiştiğini de düşünmüyorum ama ihtimaller de olabilir tabii ki.
Öncelikle şunlara cevap istiyorum;
Değişmişse batarya bilgilerimi sorun yaratmayacak bir şekilde nereden öğrenebilirim ve bu geç şarj olma ve çabuk bitme sorununa nasıl çare bulabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: