LG G3 Deneyimlerim

Sayın afrojack öncelikle helal olsun diyorum. Çünkü ilk defa lg g3 öven bir üyeye rastladım kime sorsam z2 al zenfon al not al galaxy al diyor. Halbuki o telefonların arızaları daha çok süper bir telefon lg g3 değil mi ? Şimdi gelelim sorularıma:

1-LG G3'ü aralık ortasında veya ocak sonunda almayı düşünüyorum yanlışmı yapıyorum yoksa mayısın sonunu bekleyip lg g4 mü alayım?
2-LG G3 turkcell 24 ay taksit yapıyor turkcellden mi alayım yoksa aveadaki kampanyadan mı alayım?
3-GTAsan andreasta kasma oluyor mu?
4-Genel özellikleriyle kısabir şekilde lg g3 faydları özellikleri ve zararlarını kısaca madde şeklinde söyler misiniz?
5-LG G3 almayı çık istiyorum kafam cayıp başka yerlere gitmesin diye
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir sorum daha olacak, rehbere girerken yarım saat bekletmiyor dimi?

Samsung klasik sorunu hala gelip samsung diyen var 2000 tl vereceksin rehbere girerken kasıcak at çöpe.. Ya ben rehbere basmadan açılıyor diye bilirim ki rehberim facebook'a bağlı.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. İlk sayfada ki makelemi okudunuz mu ?

Okudum ama şu soru çok önemli. Lg g3 ya aralık ortası yada ocak sonu gibi alıcam sizce böylemi yapayım yoksa mayısın sonunu bekleyip lg g4 mü alayım? Yani şimdi lg g3 almakla hata yapmış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer mobil oyun çok aşırı oynuyorsanız kesinlikle bekleyin derim. LG G3, LG'nin göz bebeği ama G4 ustalık eseri olacak eğer düşündüğüm şekilde gelirse G4 piyasayı darmaduman eder.

Sayın @MF konu başlığını "LG G3 Deneyimlerim[inceleme]" diye değiştirir misiniz ?

Herkese merhabalar, konuya direkt giriyorum. Bende G3 almak isteyenler klubündenim Paranın bir miktarı hazır fakat piyasadaki oynak fiyatlardan dolayı şimdilik fiyatları inceliyorum. Yılbaşı indirimleri olabilir veya zamanla azalan satışları harlamak için indirimler olabilir diyerek bekliyorum. Dün de aşağıdaki alıntıladığım haberi gördüm. Sizlerin düşünceleriniz nedir, herkese teşekkürler

Birşey sorabilirmiyim?
Ekran parlaklığıyla telefonun kasılmasıyla ne alakası var? Sadece ışığı artıyosun.

Birşey sorabilirmiyim?
Ekran parlaklığıyla telefonun kasılmasıyla ne alaka var? Sadece ışığı artıyosun.
Parlaklık arttıkça ekran ,batarya ve işlemci ısınıyor. Sıcaklık artıyor ve kasılma yaşanıyor. Gerçi G3 dünyanın en iyi telefonu olduğundan bu tip sorunlar yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…