sergen05 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #1 Arkadaşlar lg g3 telefonum var. Yaklaşık 3 haftadır telefonun orjinal şarj aleti ile 7 saatte şarj oluyor. Samsung adaptör ile 2 buçuk saatte oluyor. Servise göndermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Servise gönderince geri ödeme istesem yaparlar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2016
Arkadaşlar lg g3 telefonum var. Yaklaşık 3 haftadır telefonun orjinal şarj aleti ile 7 saatte şarj oluyor. Samsung adaptör ile 2 buçuk saatte oluyor. Servise göndermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Servise gönderince geri ödeme istesem yaparlar mı sizce?
Musa-BAĞRIYANIK Hectopat Katılım 17 Mart 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #2 Bana sorun adaptör de gibi geldi.
Charmander1903 Kilopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 759 Yer Kocaeli 20 Mart 2016 #3 Aynı Sorun annemde vardı önce adaptörü,sonra başlığı deneyin hangisinde düzeliyorsa onu değiştirin.
kori Megapat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #4 Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayınca sadece şarj ediyorsa, yani telefon hafizası vb. çıkmıyorsa sorun kablodadır (aynısını yaşadım). Ama kablo düzgünse sorun adaptördedir.
Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayınca sadece şarj ediyorsa, yani telefon hafizası vb. çıkmıyorsa sorun kablodadır (aynısını yaşadım). Ama kablo düzgünse sorun adaptördedir.