LG G3 Güç Tuşu Algılanmaması Sorunu

Эсен

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

benim kısa bir süre önce yaşamaya başladığım bir sorunum var. Telefonumun marka ve modeli başlıkta belirttiğim gibi LG G3, 16 GB belleği olan modeli. Sorunum şu güç tuşu telefonu açmaya çalıştığımda 30-40 saniye gibi bir süre çalışmıyor. Başta bunun tuşun bozuk olmasıyla alakalı olduğunu sanıyordum, fakat çift tıklama özelliği ile de açılmıyor ve güç tuşu çalıştığında çift tıklama özelliği de çalışıyor. Bu sorun donanımsal mı? Yazılımsal mı? Bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Yazılımsal gibi duruyor, format atmayı deneyin derim.
Sorunun kaynağını öğrendim fakat hala nasıl çözeceğimi bulamadım. Sorun telefonun önünde üst kısımda bulunan sensörlerden kaynaklı. Parmaklarımla sensörü kapatıp açmaya çalıştığımda açılmıyor buraya kadar sıkıntı yok ama sıkıntı sensörü tetikleyen birşey olmadığındada açılmıyor.(Bazen)
Parmağımı sensöre koyup geri çekerek açılmasını hızlandırıyorum 30-40 saniyeden 10-15 saniyeye düşürdüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı