LG G3 için beklenmeli mi?

ONUR DÜNDAR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar LG G serisinde karar kıldım şu an G2 1300 TL civarında. LG G3 ise 1800 TL .2-3 ay bekleyip G3 almaya değer mi yoksa fiyatlarda fazla değişim olmaz G2 mi alınmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek değişim olmaz. Yani 2-3 ay. Fazla bir zaman dilimi değil. 50 tl altı bile zor. Belki çok iyi telefon falan çıkar o zaman belki
Ancak G3'den bahsediyoruz. Oldukça değecektir.

Bence Lg g2 al S800 ve s801 arasındaki farkı normal hayatta anyamassin üstüne lg g3 qhd ekran adreno 330 u yorabilir

lg g3 prime çıkacak fiyatları biraz oynar ama 200-300 tllik bi düşüş olmaz bence

LG G3 cat 6 alabilirsen daha iyi olur. Şimdilik Türkiye'de satılmıyor. Muhtemelen de satılmayacak gibi. Yurt dışından ya da internet sitelerinden bulabilirsin.

En mantıklısı beklemene gerek yok . Piyasayı gez bir haftalık cihaz illa telefoncuların eline düşüyor. Sıfır alana kadar darbesi çiziği olmayan 2 el alman daha mantıklı olur. Ben hep böyle yapıyorum. En azından 400TL fazla vermemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…