Lg G3 Isınma Sorunu

Arif Taban

Megapat
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonla oyunla v.s uğraşmasam bile telefonda bana göre aşırı bir ısınma söz konusu hem de bunun için parlaklığın yüksek olmasına bile gerek yok. Telefonumu 5 dk kullanıyorum ve ardından telefonun kamera bölgesinde başlayan ısınma önce kameranın arkasındaki ön yüze 5 dakika sonra ise tüm telefona yayılıyor.Her ne kadar vücud sıcaklığına göre 38 derece çok olmasada bu dereceler ara ara 42 hatta 45 kadar çıkıyor ve tabiki bu da biraz el yakıyor. Sizce bunun düzeltmenin yolu telefona Cyanogen Mod gibi hafif bir Android sürümü yüklemek mi yoksa Turkcell e gidip telefon değişim istemek mi ? Çünkü telefona yasal olmayan bir rom yüklersek garantiden çıkıyor bu yüzden ikisinden birini seçmeliyim sanırım ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?

Arkadaşım Art Modunda ısınmada bir düşüş yaşanmıyor ve bazı uygulamar hata veriyor. Bu yüzden tekrar Dalvik Moduna aldım. Başka ne yapabilirim ?

Arkadaşım Art Modunda ısınmada bir düşüş yaşanmıyor ve bazı uygulamar hata veriyor. Bu yüzden tekrar Dalvik Moduna aldım. Başka ne yapabilirim ?
Ben yaklaşık bir aydır ART modundayım. Telefonda ısınma bir hayli düştü. Hata veren uygulamaya rastlamadım ama illa ki vardır. Isınmaya başka çözüm yok gibi şu anlık. Belki güncellemelerle çözerler.

Benimkisi 16 Gb hafıza 2Gb ram olan model
ARTnin performans göstermemesinin sebebi 16gb depolama alanının olması. Çünkü ART dalvik'e oranla uygulamaları daha yüksek boyutta depolar. Bu yüzden kendisine yetecek depolama alanına ihtiyaç duyar. 16gb depolama alanının yaklaşık 10gb kadar bir bölümü kullanılabilir olduğundan dolayı ART düzgün çalışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…