Arif Taban Megapat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 185 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #11 Merhaba arkadaşım tekrar ben 2. Denemem de düzeldi artık ART modunda düzgün çalışıyor ısınmada düştü fakat facebook yanıt vermiyor ne yapmam lazım ?
Merhaba arkadaşım tekrar ben 2. Denemem de düzeldi artık ART modunda düzgün çalışıyor ısınmada düştü fakat facebook yanıt vermiyor ne yapmam lazım ?
A.Canal Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 119 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #12 Arif Taban dedi: Merhaba arkadaşım tekrar ben 2. Denemem de düzeldi artık ART modunda düzgün çalışıyor ısınmada düştü fakat facebook yanıt vermiyor ne yapmam lazım ? Genişletmek için tıkla... Facebook onu hep yapıyor. Düzelecektir. Veya silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Türk mantığı silip yükle
Arif Taban dedi: Merhaba arkadaşım tekrar ben 2. Denemem de düzeldi artık ART modunda düzgün çalışıyor ısınmada düştü fakat facebook yanıt vermiyor ne yapmam lazım ? Genişletmek için tıkla... Facebook onu hep yapıyor. Düzelecektir. Veya silip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Türk mantığı silip yükle
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #13 Bende 16gb modelini kullanıyorum çok ısınıyor ısınınca kasmalar başlıyor.
A.Canal Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 119 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #14 Heronn dedi: Bende 16gb modelini kullanıyorum çok ısınıyor ısınınca kasmalar başlıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu okuyup çözümü bulabilirsin
Heronn dedi: Bende 16gb modelini kullanıyorum çok ısınıyor ısınınca kasmalar başlıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu okuyup çözümü bulabilirsin